Nastava

Rang liste

Rang liste

Rang liste kandidata koji su se prijavili na konkurs za prijem u radni odnos nastavnika i stručnih saradnika nakon obavljenog intervjua, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 17.08.2022. godine u 10:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.

Rang liste kandidata (po izmjenama konkursa) koji su se prijavili na konkurs za prijem u radni odnos nastavnika i stručnih saradnika nakon obavljenog intervjua, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 22.08.2022. godine u 12:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.

Konačne rang liste kandidata koji su se prijavili na konkurs za prijem u radni odnos nastavnika i stručnih saradnika, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 25.08.2022. godine u 12:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.

Rang liste kandidata koji su se prijavili na oglas za prijem u radni odnos zaposlenika (pomoćno i tehničko osoblje) nakon obavljenog intervjua, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 26.08.2022. godine u 12:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.

Konačne rang liste kandidata (po izmjenama konkursa) koji su se prijavili na konkurs za prijem u radni odnos nastavnika i stručnih saradnika, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 29.08.2022. godine u 12:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.

Konačne rang liste kandidata koji su se prijavili na oglas za prijem u radni odnos zaposlenika (pomoćno i tehničko osoblje) nakon obavljenog intervjua, objavljene su i istaknute na vidnom mjestu na ulazu u školu dana 09.09.2022. godine u 12:00 sati, te istovremeno objavljene na web stranici škole i web stranici Ministarstva.


Print   Email